از آغاز سال تا کنون 92 هزار ثبت شکايت داشتيم که 54 هزار آن رفع شد.پليس در ده ماه نخست امسال دويست و هشتادو چهار ميليارد تومان از جريمه ها درآمد داشته است که اين در آمد به همراه جريمه هاي سال هاي قبل نيز هست.
وي ادامه داد: در ابتداي سال تا کنون در شهرها 62 هزار برگ جريمه روزانه صادر شده است که اين آماردر جاده هاي کشور سي و سه هزار و 241 نفر جريمه است. در کشور به طور روزانه 96 هزار نفر در کشور جريمه شدند که يک ميليون و 400 هزار جريمه آن مربوط به استفاده نکردن از کمربند بوده است.
هاديانفر با بيان آغاز اجراي افزايش جريمه ها از اول اسفند ماه در کشور افزود: طرح افزايش جرايم رانندگي طرحي قابل توسعه است. پليس با بهره گيري از سامانه اطلاعات رانندگان از اين زمان به بعد با رانندگان برخورد مي کند و براساس ماده 27 قانون آيين نامه اعمال قانون خواهد کرد. در تاريخ بيست و نهم آذرماه امسال با تصويب هيئت وزيران مبني بر افزايش جرايم رانندگي از اول اسفند ماه هر خودرويي که از سرعت مجاز تجاوز کند در جاده ها و شهرهاي بزرگ 30 هزار توامن و در شهر هاي کوچک 15 هزار تومان جريمه خواهد شد.
در بحث حرکات نمايشي اين جرايم به 35 هزار تومان در شهرهاي بزرگ و در شهر هاي کوچک 20 هزار تومان به علاوه سه تا يک هفته توقيف خودرو و قفل چرخ افزايش يافت.
وي در مورد استفاده از gpsدر ناوگان عمومي گفت: در دوسال اخير بيش از 76 هزار خودرو ناوگان عمومي شامل نفتکش، اتوبوس ها و تاکسي ها به gps مجهز شده اندو در سال آينده نيز 280 هزار کاميون کشور به gpsمجهز مي شود.
با اقدامات الکترونيکي پليس راهنمايي تمامي دستگاه ها به سيستم واليرلس مجهز مي شوند تا از اين طريق به صورت خودکار پس از نزديکي وسيله مورد نظر به پاسگاه يا گشت هاي پليس تمامي اطلاعات به صورت خودکار وارد سيستم پليس مي شود و ديگر خودرو ها براي تخليه اطلاعات نياز به توقف ندارند.
جانشين رييس پليس راهنمايي و رانندگي با اشاره به تهيه کيت هاي مخصوص اعتياد و قفل چرخ هاي خودرو هاي سبک و سنگين گفت: با خريداري کيت هاي بزاقي اعتياد در ايام نوروز از رانندگاني که مظنون به اعتياد هستند تست گرفته مي شود و اگر اين تست که در 2 دقيقه انجام مي شود جواب مثبت باشد از رانندگي آن فرد جلوگيري خواهد شد.
در بحث تخلف خودرو ها در جاده هاي کشور نيز با تهيه قفل چرخ هاي کافي اگر با سرعت و سبقت در جاده ها جان مسافران را به خطر بياندازند خودرو چه سبک و چه سنگين در جاده قفل مي شود.
وي در مورد همياران پليس با توجه به نزديکي به ايام نوروز گفت: امسال براي 9 ميليون هميار پليس که شامل دو گروه کودک که در مقاطع پيش دبستاني و دبستان و همياران نوجوان متشکل از دانش آموزان دوره راهنمايي کارت و حکم صادر شده است و براي توزيع تا قبل از پايان سال به 750 منطقه آموزش و پرورش ارسال شده است.
هاديانفر با اشاره به وجود 699 هزار خودرو گازوئيل سوز در کشور افزود: تا کنون براي 594 هزار خودرو کارت سوخت صادر شده است و استفاده از کارت هوشمند سوخت گازوئيل از 10 اسفند ماه در تمامي کشور الزامي مي شود.
جانشين رييس پليس راهنمايي رانندگي در مورد تعويض پلاک در کشور گفت: تا تاريخ 15 بهمن ماه امسال سه ميليون و 204 هزارو 178 دستگاه خودرو پلاک گذاري و تعويض پلاک شده اند که در بحث خودرو هاي نو شماره شده شاهد افزايش 11 درصدي هستيم.
در 10 ماه نخست امسال روزانه سه هزار و 467 خودرو روزانه توليد و روانه بازار مي شوند. در بحث نقل و انتقال خودرو شاهد افزايش 49 درصدي هستيم و در اين مدت چهار هزار و 715 خودرو دستگاه نقل و انتقال شده اند. در کشور در اين مدت بيست و چهار هزار و 991 خودرو براي تعويض پلاک مراجعه کرده اند که اين حوزه 49 درصد کاهش را شاهد بوديم./100
انتهای پیام/